Acta Profetiskole

GUD HAR NOE Å SI DEG

Vil du lære noe om hvordan du kan høre Guds stemme og profetere over andre? Og vil du vite hvordan du kan gi videre det du har fått som gave?

Acta Profeti er for deg som vil lære mer om profetiens betydning for enkeltmennesker, kirka og samfunnet i dag.

Undervisning

På Acta Profeti vil dyktige og erfarne forelesere gi bibelsk og praktisk undervisning om profetiens betydning for den enkelte troende, kirka og samfunnet i dag. Her får du lære hvordan du kan høre Guds stemme og profetere over andre, og du får verktøy til å utruste andre til og gjøre det samme. Blant våre spennende gjesteforelesere er David Wagner (USA), Bruce Collins (UK), og Amy Ward (USA).

Praksis

Gjennom skoleåret vil studentene øve seg i å høre Guds stemme og profetere over andre i trygge rammer, i tillegg til spennende praksis i og utenfor IMI-kirken. Studentene får være med i profetisk team på Helbredelsesrommet, delta i ukentlige bønne- og lovs- angssamlinger i IMI-kirken, i tillegg til å praktisere profeti utenfor kirka. Studentene vil også få anledning til å være med i profetisk betjening under konferanser og på teamturer i Norge.

Studietur

På våren vil klassen dra på en tre ukers studietur til et anerkjent profetisk miljø i utlandet. Her vil du bli utfordret og få lære mer om hvordan profeti kan praktiseres i og utenfor menigheten.

Profetere

å lytte til Gud for å formidle
hans tanker og hjerte
for menneskers
nåtid og framtid

Økonomi

Priser 2023/24

Her finner du et prisoverslag på hva skolen vil koste deg.

Påmeldingsavgift (refunderes ikke) 1000,-*
Skolepenger (kr 13.500,- pr. semester) 27.000,-
For teamperiode må inntil følgende tilleggsbeløp påberegnes, avhengig av valutakurs og billettpris. 25.000,-
Totalt 52.000,-**

* Disse trekkes fra i skolepenger. Ordinær 14 dagers angrerett gjelder.

** Boutgifter kommer utenom, men de fleste studentene bor gunstig på hybelhus som vi disponerer i nær avstand til skolen/kirka. Mer om dette under «skolehverdag»

Andre opplysninger

Acta bibelskole er godkjent og kan fullfinansieres ved hjelp av Lånekassen.

Du får et grunnbeløp der 40% omgjøres til stipend når du består skoleåret. I tillegg kan du også søke lån for skolepengesatsen. Her kan du søke om lån og stipend for studieåret

For mer informasjon om timeplan og bomuligheter, les her

SØK PLASS FOR SKOLEÅRET 2023/24 NÅ!