ACTA Bibelskole

  • På Disippel blir du den beste utgaven av deg selv! Her får du teoretisk og praktisk undervisning om blant annet identitet, troslære, bibelfag, personlig utvikling, og kulturutvikling.

  • Trosglede skapes når det er rom for mangfold og tilhørighet. Du kommer tett på de andre studentene og lærerne gjennom huskirker og cellegrupper

  • Alle trenger vi noen å prate med. På Acta har du mulighet for fortrolig og individuell samtale med dyktige veiledere.

  • På våren drar bibelskolen fire uker på tur til Asia under teamperioden. Her får vi kjenne en helt annen kultur på kroppen og samtidig genvinsten av å jobbe sammen.

  • Skoleåret skjer i nært samspill med IMI-kirkens dynamiske og spennende menighetsliv. Du får altså venner, kunnskap og kompetanse du vil ha stor nytte av både på kort og lengre sikt etter skoleåret er over.

Økonomi

Priser 2023/24

Her finner du et prisoverslag på hva skolen vil koste deg.

Påmeldingsavgift (refunderes ikke) 1000,-*
Skolepenger (kr 13.500,- pr. semester) 27.000,-
For teamperiode må inntil følgende tilleggsbeløp påberegnes, avhengig av valutakurs og billettpris. 25.000,-
Totalt 52.000,-**

* Disse trekkes fra i skolepenger. Ordinær 14 dagers angrerett gjelder.

** Boutgifter kommer utenom, men de fleste studentene bor gunstig på hybelhus som vi disponerer i nær avstand til skolen/kirka. Mer om dette under «skolehverdag»

Andre opplysninger

Acta IMI -kirkens bibelskole er godkjent av lånekassen. For skoleåret 2023/24 kan du få 117 170,- i lån og stipend – dette finansierer studieåret. Her kan du søke om lån og stipend for studieåret

Teamperioden utgjør en andel av den samlede kostnaden. Denne perioden kan av ulike grunner være ganske krevende og utfordrende både fysisk og psykisk, og skolen forbeholder seg muligheten for at ikke alle kan delta. Skolen skal da stille med alternativt opplegg. Studenten kan også selv ha forhold som gjør at ordinær teamperiode ikke kan gjennomføres. Skolepenger vil i disse tilfeller måtte avtales med utgangspunkt i kostnaden på det alternative opplegget.

MERK: Vaksiner på ca. kr 2 000,- i forbindelse med ev. utenlandstur kommer i tillegg.