GUD ELSKER SAMFUNNET

Et offentlig godkjent studietilbud for deg som ønsker alt det beste med et bibelskoleår – men vet at du skal jobbe utenfor kirke- eller misjonsbygget i framtiden.

Undervisning

Sammen med de andre linjetilbudene tilbyr vi solid undervisning og opplegg i troslære, bibelfag og personlig utvikling. Her vil du vokse og gjøre deg erfaringer med Jesus og ikke minst bli tryggere i hva du tror på. Like viktig er det at du sitter igjen med kunnskap du vil ha bruk for i framtiden. Derfor inviterer vi f.eks. folk fra næringslivet, media, politikken, utdanningssektoren, helsesektoren eller underholdningsbransjen, for å ta opp spørsmålene om hvordan det kan se ut å være kristen på disse områdene.

Praksis

Praksis er en viktig del av skolen, både i kirka og sammen med resten av storsamfunnet. Vi går tett på alt det spennende som skjer i IMI-bevegelsen, f.eks. Impuls, Godhet Norge eller Åpen himmel-konferansene, men det blir også praksis i og sammen med samarbeidsaktører i andre bransjer.

Studietur

I «teamperioden» på vårsemesteret setter vi ut på en litt lengre utreise for å besøke organisasjoner, bedrifter og virksomheter som er internasjonalt anerkjent innen sett felt. Dette kan være vareprodusenter, mediehus eller ideelle organisasjoner. Her er målet å komme under overflaten på hvordan private, offentlige og ideelle organisasjoner jobber i et moderne samfunn, hvorfor de driver med det de gjør og hvilke utfordringer de må jobbe rundt. Du vil få et unikt innblikk og bli styrket videre på vei inn i din yrkeskarriere.

Samfunnsbygger

En person som bidrar til å forme vårt felles framtidige samfunn.

Økonomi

Priser 2022/23

Her finner du et prisoverslag på hva skolen vil koste deg.

Påmeldingsavgift (refunderes ikke) 1000,-*
Skolepenger (kr 9.000,- pr. semester) 18.000,-
For teamperiode må inntil følgende tilleggsbeløp påberegnes, avhengig av valutakurs og billettpris. 15.000,-
Totalt 33.000,-**

* Disse trekkes fra i skolepenger. Ordinær 14 dagers angrerett gjelder.

** I tillegg kommer egne bo- og matutgifter, samt noe utgifter til bøker som skal leses og skrives bokrapport fra.

Andre opplysninger

Acta IMI -kirkens bibelskole er godkjent av lånekassen. Her kan du søke om lån og stipend for studieåret

For mer informasjon om timeplan og bomuligheter, les her

SØK PLASS FOR SKOLEÅRET 2022/2023 NÅ!