GUD ELSKER SAMFUNNET

Et offentlig godkjent studietilbud for deg som ønsker alt det beste med et bibelskoleår – men vet at du skal jobbe utenfor kirke- eller misjonsbygget i framtiden.

Undervisning

Sammen med de andre linjetilbudene tilbyr vi solid undervisning og opplegg i troslære, bibelfag og personlig utvikling. Her vil du vokse og gjøre deg erfaringer med Jesus og ikke minst bli tryggere i hva du tror på. Like viktig er det at du sitter igjen med kunnskap du vil ha bruk for i framtiden. Derfor inviterer vi f.eks. folk fra næringslivet, media, politikken, utdanningssektoren, helsesektoren eller underholdningsbransjen, for å ta opp spørsmålene om hvordan det kan se ut å være kristen på disse områdene.

Praksis

Praksis er en viktig del av skolen, både i kirka og sammen med resten av storsamfunnet. Vi går tett på alt det spennende som skjer i IMI-bevegelsen, f.eks. Impuls, Godhet Norge eller Åpen himmel-konferansene, men det blir også praksis i og sammen med samarbeidsaktører i andre bransjer.

Studietur

I «teamperioden» på vårsemesteret setter vi ut på en litt lengre utreise for å besøke organisasjoner, bedrifter og virksomheter som er internasjonalt anerkjent innen sett felt. Dette kan være vareprodusenter, mediehus eller ideelle organisasjoner. Her er målet å komme under overflaten på hvordan private, offentlige og ideelle organisasjoner jobber i et moderne samfunn, hvorfor de driver med det de gjør og hvilke utfordringer de må jobbe rundt. Du vil få et unikt innblikk og bli styrket videre på vei inn i din yrkeskarriere.

Samfunnsbygger

En person som bidrar til å forme vårt felles framtidige samfunn.

Økonomi

Priser 2023/24

Her finner du et prisoverslag på hva skolen vil koste deg.

Påmeldingsavgift (refunderes ikke) 1000,-*
Skolepenger (kr 13.500,- pr. semester) 27.000,-
For teamperiode må inntil følgende tilleggsbeløp påberegnes, avhengig av valutakurs og billettpris. 25.000,-
Totalt 52.000,-**

* Disse trekkes fra i skolepenger. Ordinær 14 dagers angrerett gjelder.

** Boutgifter kommer utenom, men de fleste studentene bor gunstig på hybelhus som vi disponerer i nær avstand til skolen/kirka. Mer om dette under «skolehverdag»

Andre opplysninger

Acta bibelskole er godkjent og kan fullfinansieres ved hjelp av Lånekassen.

Du får et grunnbeløp der 40% omgjøres til stipend når du består skoleåret. I tillegg kan du også søke lån for skolepengesatsen. Her kan du søke om lån og stipend for studieåret

For mer informasjon om timeplan og bomuligheter, les her

SØK PLASS FOR SKOLEÅRET 2023/2024 NÅ!