IMI KIRKEN

Acta bibelskole er tilknyttet IMI-kirken – en av Norges mest spennende, utadrettede og dynamiske menigheter. Du har kanskje hørt om «Impuls», «Godhetsfestivalen» eller «Åpen himmel»? Dette blir en del av din nye hverdag på Acta. Og du kommer til å bli kjent med menneskene og historiene bak disse initiativene.

Å være en «menighetsbibelskole» er helt grunnleggende for oss. Fordi på den måten vil dine nye erfaringer og vennskap alltid være tilgjengelig for deg i framtiden.

IMI-kirken er et fellesskap som består av ulike mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Det er menneskene – ikke byggene – som utgjør kirka. Vi liker å tenke på oss selv som ‘familie’. Som i alle familier er vi forskjellige, men det som knytter oss, er identitetsforståelsen vår som Guds barn.

IMI har holdt til i Stavanger i 150 år. Først som Stavanger Indremisjon og senere som menigheten IMI-kirken, som er tilsluttet Normisjon og Den norske kirke. Helt siden starten har kjærligheten til Guds ord gitt seg uttrykk i et brennende samfunnsengasjement. Derfor tar vi stadig nye initiativ slik at mennesker i alle livssituasjoner skal få erfare Guds godhet uten forbehold eller betingelser.

Storfamilien IMI-bevegelsen består av forskjellige organisasjoner med tilknytning til IMI-kirken. Her kan vi nevne Acta bibelskole, Agenda 1, Godhet Norge, HLT Stavanger, IMI Forum, IMI Internasjonal, IMI Veiledningssenter, IMI Åpen barnehage, Impuls, KFskolen og Åpen himmel. IMI-kirken står også bak menighetsplantinger i Tananger, Sandnes, Arendal og Oslo.

Ditt år på Acta bibelskole vil altså ikke bare handle om et livsforvandlende skoleår. Det viktigste er tross alt hva du tar med deg videre i livet, og her vil få tilhørighet og et nettverk som du kan gå livet sammen med så lenge du ønsker.