Bibelskolen 2018-11-14T11:14:28+00:00

ACTA Bibelskole

  • På bibelskolen får man teoretisk og praktisk undervisning om blant annet identitet, troslære, bibelfag, personlig utvikling, og kulturutvikling.

  • Vi har erfart at trosglede skapes når det er rom for både mangfold og tilhørighet. Du kommer tett på de andre studentene og lærerne gjennom for eksempel huskirker og cellegrupper

  • Vi trenger alle noen å prate med om de større tingene i livet. På Acta er det mulighet for fortrolig og individuell samtale med dyktige veiledere.

  • På våren drar bibelskolen fire uker på tur til Asia under teamperioden. Her får vi kjenne en helt annen kultur på kroppen og samtidig genvinsten av å jobbe sammen.

  • Skoleåret skjer i nært samspill med IMI-kirkens dynamiske og spennende menighetsliv. Du får altså venner, kunnskap og kompetanse du vil ha stor nytte av både på kort og lengre sikt etter skoleåret er over.

Økonomi

Priser 2019-2020

Her finner du et prisoverslag på hva skolen vil koste deg.

Påmeldingsavgift (refunderes ikke) 900,-
Skolepenger (kr 5.700 pr. semester) 11.400,-
Diverse utgifter ifm teamtur til utlandet 16.500,-
Totalt 28.800,-

I tillegg kommer egne bo- og matutgifter, samt noe utgifter til bøker som skal leses og skrives bokrapport fra.

Acta bibelskole er godkjent av lånekassen. Her kan du søke om lån og stipend for studieåret

Andre opplysninger:

Merk at teamtjenesten i utlandet utgjør kr 16.500. Kostnadene til denne turen er inkludert i totalen du betaler som elev. En slik teamtur kan være ganske krevende og utfordrende både fysisk og psykisk, og derfor vil skolen forbeholde seg retten til å la elever bli hjemme, og gi dem et alternativt praksistilbud.

MERK: Vaksiner på ca. kr 2 000,- til utenlandstur kommer i tillegg.